February 28, 2021

Diaspora Shqiptare ngren PADI kundër VALON Sylës, nëse jeni dakord Shperndajeni lajmin dhe nënshkruaje peticionin

Diaspora Shqiptare ngren PADI kundër VALON Sylës, nëse jeni dakord Shperndajeni lajmin dhe nënshkruaje peticionin

Ti drejtohemi Ministrise se Diaspores me nje Shkres per rastin ne fjale, nga e cila edhe do te kerkojme nje prononcim!3). Ta shpallim Person Non Grata ne Kosove dhe kudo ne troje Shqiptare!4).…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive