March 8, 2021

Çudira shqiptare/ Gruaja mori kredi, ajo që i bëri burri është e pafalshme…

Çudira shqiptare/ Gruaja mori kredi, ajo që i bëri burri është e pafalshme…

Miljan D. i kishte thënë gruas që ta shtyjë makinën, dhe në momentin që ka dalë ajo jashtë ai ka ndezur makinën dhe është larguar, duke marrë 500 mijë dinarë të cilat ajo i kishte marrë si kredi për rindërtimin e shtëpisë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive