March 4, 2021

BaIerina e Tv Klan ‘truIIos’ NJERËZlT në rrugët e Tiranës me veshjen e saj

BaIerina e Tv Klan ‘truIIos’ NJERËZlT në rrugët e Tiranës me veshjen e saj

Alba Hoxha është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, aty ku publikon fotografi e video të ndryshme, përmes së cilave tregon se sa se ksi është.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive