February 27, 2021

500 Miliardë Euro Për Ndarjen E Kosovës, Profesori Tregon Se Kush Do T’i Merrte Këto Para

500 Miliardë Euro Për Ndarjen E Kosovës, Profesori Tregon Se Kush Do T’i Merrte Këto Para

Profesor dr. Binak Maxharraj, përmes një shkrimi në F acebook, ka kr itikuar ashpër pr esidentin e Kosovës, Hashim Thaçin, kryeministrin shqiptar Edi Rama dhe Baton Haxhiun.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive