February 28, 2021

U prefsh e qetë engjëll! Vajza 7 javëshe humb jetën pasi nëna e vuri në gjumë, prej një gabimi që e bëjnë gjithë prindërit, rrëqeth: Bëni kujdes!

U prefsh e qetë engjëll! Vajza 7 javëshe humb jetën pasi nëna e vuri në gjumë, prej një gabimi që e bëjnë gjithë prindërit, rrëqeth: Bëni kujdes!

Një fëmijë e ndryshon komplet jetën e një çifti të ri. Esther dhe Gideon Roseman u gëzuan shumë kur u bënë me një vajzë, por atyre u ndodhi diçka e keqe.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive