March 8, 2021

Pakujdesija I Kushtoj E Vuri Në Gjumë E Iku Në Tua,Let, Qeni I Merr Jetën Djalit 12 Ditësh Nëna Ta Prek Z Emrën: E Mbajta Në Krah, Merrte Frymë Pastaj…

Pakujdesija i kushtoj E vuri në gjumë e iku në tua,let, qeni i merr jetën djalit 12 ditësh Nëna ta prek z emrën: E mbajta në krah, merrte frymë pastaj…

Një djalë i vogël vetëm 12 ditësh ka h umbur jetën, pasi u ka fshua nga qeni që nëna dhe babai i tij mbanin në shtëpi. Nuk dihet pse qeni e bëri këtë gjë, pasi ai ka qenë shumë i dashur dhe nuk ka qenë i e gër. Nëna e tij tregon se djali i saj Elon ishte ende gjallë, kur ajo thirri ambulancën. Me l ot në sy nëna ka treguar momentet e fundit të djalit të saj të vogël. Ajo tha:

E mbajta në krah, ai merrte ende frymë. Në m omentin kur qeni e kishte bërë këtë gjë, gruaja kishte qenë në tualet kurse burri ishte jashtë në…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..