March 8, 2021

I MORRl TeIefonin Të Fejuarit, Biseda E Tij Në WhatsApp E Bën Të UIërasë

Një vajzë në Tiranë i ka marrë telefonin të fejuarit dhe ka ngelur tërësisht e habitur kur ka parë se çfarë mesazhet kishte në WhatsApp-in e tij.Ajo vuri re se djali komunikonte me një vajzë të panjohur,

të cilën e kishte takuar në pub dhe për më tepër i mohonte asaj lidhjen që bashkë kishin prej kohësh.Mesa duket disa meshkuj hiqen si beqarë kur dalin me shokët për jetë nate dhe mashtrojnë vajza të tjera.Më poshtë tekstin e bisedës publikuar nga InTv.