March 8, 2021

Do U Dh.Emb O Burra! Nëse Gruaja Jote Bën Këto Gjëra Në Shtëpi Dhe Shtrat Ka Një Tjetër, Ja Ku Ta Vërtetosh

Të duash është shumë më e lehtë se sa të ndalosh së dashuri dikë.Kur një person është i dashuruar, mbi të gjitha gratë janë në përgjithësi më sentimentale dhe ekspresive, shkruan ShkodraNews. Por në fakt, edhe kur një grua nuk ndien dashuri, ka shenja që tregojnë se ndjenjat e saj po fillojnë të ndryshojnë.Këto janë gjërat kryesore që një grua ndjen kur fillon të ndalojë së dashuruari burrin e saj:

Kur i duhet të largohet prej teje për disa ditë, nuk ndjen keqardhjen më të vogël, nuk provon asgjë.Bisedat, shëtitjet, darkat së bashku nuk janë më si më parë dhe me siguri nuk duhet të harrojmë se ajo që ndodh në tryezë flet shumë për marrëdhënien e çiftit. Edhe fakti i ndarjes së enëve me ty nuk e tërheq më shumë dhe nuk i jep më të njëjtën rëndësi.Kur je i dashuruar nuk rri dot gjatë larg personit që do. Ju doni të qëndroni sa më gjatë me këtë person.Nuk gatuan më gjërat e tua të preferuara. Dhe biesat tuaja janë thjesht të mërzitshme.