March 6, 2021

Braho: Sali Berisha kiIIer i Iindur, ja të gjitha v rasjet që ka porositur, nga eIiminimi i Hajdarit, te v rasja e Rustemit në Vlorë

Braho: Sali Berisha kiIIer i Iindur, ja të gjitha v rasjet që ka porositur, nga eIiminimi i Hajdarit, te v rasja e Rustemit në Vlorë

Në librin e tij “Masakroni Servet Pëllumbin”, deputeti Spartak Braho ka hedhur sërish dritë mbi shumë zhvillime ndër vite. Ai…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive