March 6, 2021

Tronditë Gruaja Shqiptare: Unë E Tr Adhëtoj Burrin Tim, Por Ai Mua Më…

Jam 55 vjeçe, nga Ferizaj. Që kur isha 20 vjeçe u njoha me tim burrë, me të cilin pastaj u martuam dhe i kemi dy fëmijë. Por, pas pesë vjetësh të martesës sonë njoha një të ri dhe rashë në dashuri me të. Njëjtë kishte vepruar edhe im burrë/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kam të kryer Shkollën Normale në Ferizaj. Në kohën time posa mbaroje shkollën menjëherë edhe mund të punësoheshe. Kështu, edhe u punësova mësuese në një fshat të afërm. Si e re dhe e bukur që isha më shikonin të gjithë rrugës kur shkoja / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë