March 2, 2021

Sic i ka bere nena/ Keto jane 10 vajzat VIP qe jane te bukura pa asnje operacion plastik

ajzat e showbizit shqiptar , i njohim dhe i dime shume prej tyre , qe kane bere operacione plastike dhe nderhyrje kirurgjikale per te rregulluar tiparet e fytyres ndoshta edhe per linjat e trupit.

Por jo te gjitha , disa nga vajzat e showbizit shqiptar ,te cilat jane shume aktive ne rrjetet sociale , vecanerisht ne rrjetin social instagram, ku shpesh postojne dhe jane me aktive , kane treguar qe nuk kane bere asnje nderhyrje.