March 6, 2021

Rrëfehet 32 Vjeçarja: E Lashë Burrin Për Të Dashurin E Ri Nga Fitnesi, Por U Shokova Kur Ai…

Një grua 32 vjeçare ka rrëfyer se e ka tradhtuar burrin e saj me kolegun nga puna në palestër. Ajo thotë se e ka lënë burrin e saj por më pas kur i ka shkruar të dashurit, ai i ka thënë që t’i rrijë larg. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kam bërë s.eks pasionant në fitnesin e punës me një djalë që më bëri të ndihem e re sërish, aq të re sa që i thashë burrit tim që të largohet nga jeta ime. Por tani i dashuri im i ri nuk dëshiron t’ia dijë. Burri im është 35 vjet dhe emocionalisht një burrë abuziv. Ai ka qenë shumë kontrollues, ka pasur qasje në llogaritë e mia në rrjete sociale dhe ka dashur që unë t’i mbyll ato. Ai nuk dëshiron as të më lë të dal me miq./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë