March 4, 2021

Personi Që E Shihni Ne Foto Nuk Është Dr. Shefqet Krasniqi, Shikoni Kush Është….

Hoxha i nderuar dhe shume i respektuar Dr. Shefqet Krasniqi siq e dim ka kontribu edhe ne luften e Kosoves edhe ne ate te Macedonise./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Zoti e ruajte dhe e gradofte me Xhennetin Firdeus, Pasi mediat tona po e keqinterpretojne kete foto, kane reaguar disa pjestare e UCK qe e dine me mire se kush ne foto./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë