March 5, 2021

Naim Abazi: Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vIerësohen, kurse HaIil Kastratin e ngritim në qieII

Naim Abazi: Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vlerësohen, kurse Halil Kastratin e ngritim në qiell/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Këngëtari i njohur, Naim Abazi ka reaguar ndaj njerëzve që e përkrahin humanistin, Halil Kastrati dhe e kri*tikojnë mjekun popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën, Burdushi../ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë