February 28, 2021

“Historia Që Ndryshoi Jetën Time, Nga Dita E Sëmundjes Së Mamit Dhe Refuzimi I Dashnorëve Me X6”

Situata ka qene keshtu qekur une kam lindur,por derisa u rrita e nisa ti kuptoj gjerat me vri/ste thjesht fakti ‘pse ne nuk dalim me pushime si te gjithe,apo pse ne familjen tone gjithmone ber/titet’. Duke u rritur,nisa te jem me afer mamit / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

dhe si rrjedhoje me afer pro/blemit derisa ne nje moment mami u semur 😣. Kalonte shpesh kr/iza dhe une atehere isha rreth klases te 8. Mjekesia ketu tek ne qe eshte per te qeshur e per te qare e dramatizuan gjendjen me keq sec ishte dhe na dhane pak shpresa.sHIKOfOTO/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë