March 4, 2021

Hapet Në Tiranë Dyqani Që “Shet” Burra. Turren Femrat Për Të Përfituar Por Ajo Që Ndodhi Më Pas….

Tek ky dyqan mund te vish VETEM NJE HERE. Dyqani ka 6 kate dhe sa me shume qe ngjiteni lart, aq me shume rritet vlera e meshkujve qe gjenden ne cdo kat. Nese zgjedh nje mashkull ne katin e dyte,/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

DYQANI-Shkoi femra e pare ne dyqan per te kerkuar burre.Ne katin e pare lexonte: Burrat e ketij kati, jane te gjithe te punesuar.Gruaja vazhdoi ne katin e dyte. Aty lexonte:Keto burra jane te punesuar dhe i dashurojne femijet./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë