March 2, 2021

E pabesueshme…ekspertja: Edhe nëse burri ju rreh, duhet t’i puthni këmbët

Një deklaratë e një eksperteje martesash ka shkaktuar debat të madh në Iran duke detyruar televizionin që të fshijë emisionin ku u transmetua. Bëhet fjalë për një eksperte martesash e cila në emision / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

“Një të premte në mbrëmje, kur burri juaj të jetë duke pushuar në divan, vendosni një legen poshtë këmbëve të tyre. Ngadalë, bëjini një masazh këmbëve, thajini me një peshqir, dhe në fund puthini këmbët e tyre.” – deklaroi ekspertja në intervistën e saj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë