February 27, 2021

SOZlA e Angelina Jolie një shqiptare, do të habiteni nga ngjashmëria (Foto)

Është folur për shumë femra të huaja të cilat u cilësuan si sozi të aktores së njohur Angelina Jolie./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Por kjo vajzë shqiptare mund të themi me bindje se është sozia e Jolie.Ajo nuk është person publik dhe quhet Ina. ‘Mjafton t’i hedhësh një sy fotove të saj në Instagram për ta kuptuar se bëhet fjalë për një ngjashmëri nga ato ” si dy pika uji”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë