March 4, 2021

Shikoni videon/ Çfarë ndodh kur makina përplaset me një shtyllë ne 84km/h

Kompania ka simuluar përplasjen e makinës me një shtyllë. Nga videoja e publikuar në youtube duket se nga përplasja makina është ndarë në dysh dhe copat shpërndahen në ajër./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Falë teknologjisë tani është e mundur që të shihet në detaje se cfarë ndodh kur përplaset një makinë elektrike. Kompania la Dekra, e treta në botë po teston përplasjet e makinave elektronike. Konfirmoset se makina ka një nivel më të lartë sigurie./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë