March 6, 2021

Sëmundja e ligë që ka në kocka e bëri kështu, 9-vjeçari ta këput shpirtin pyet mjekët: Ma thoni dhe sa do jetoj unë se dua të bëj mamin dhe babin të qeshin

Connor është vetëm 9 vjeç po ai është një djalë shumë tr im. I vogli ka një sëmundje të rrallë në kocka./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nënë Lisa 33 vjeçe nuk do t’i harrojë kurrë këto fjalë. Ajo qan pasi djali saj ka shumë dhi mbje dhe ajo nuk mund të bëjë asgjë për ta ndihmuar. Nga ana tjetër mjekët nuk kanë shumë shpresa se i vogli do ia dalë ta mund sëmundjen e ligë.Më thoni të vërtetën edhe sa kohë më ka mbetur, mua për të jetuar pasi dua të bëj mamin dhe babin tim të qeshin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë