March 2, 2021

Mihrije Braha Tregon Me Lot Në Sy/ Më Pyetën Pse Shkuat Në Shqipëri, Pastaj Na Mbyllën Dhe Mua Dhe Naimin

Mihrije Braha ka qenë e ftuar së fundmi në rubrikën “5 data” në Prive. Mes tyre këngëtarja e njohur ka rrëfyer një ngjarje që askush nuk e ka ditur më parë.Mihrija ka treguar se është d ën uar vite më parë me 1 vit bu rg dhe ka zbuluar publikisht arsyen pse. Ajo ka rrëfyer se tre dekada më parë artistët e kishin thuajse të pamundur të udhëtonin nga një vend në tjetrin për të dhënë koncerte dhe për këtë arsye është ndaluar nga p o licia. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Këngëtarja është shprehur se në vitin 1995 ka udhëtuar drejt Maqedonisë me bashkëshortin e saj dhe aty është dë nuar me 1 vit burg.“Nisemi me Naimin të shkojmë në Maqedoni dhe na ndalin p ol icia, thonë pse keni qenë në Shqipëri. Na i morën pasaportat, na kthejnë, na dënojnë një vit b u rg, ndërsa me kusht dy vite dhe me dinarë”, rrëfeu Mihrija.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote