March 6, 2021

Me zërin që i dridhèj e me löt në sy, mjekja e njohur shqiptare jep lajmin kèq: Tani Kövid-19…

Ndërsa situata është serioze dhe e perkeqesuar ne spital, shefja e Shërbimit Infektiv Najada Çomo tha se aktualisht shërbimi ka një fluks të shtuar dhe bëri apel për respektimin e rregullave nga qytetarët, transmeton gazeta ditore./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

“Kemi shtim të numrit të personave të shtruar dhe natyrisht kemi shtim të pacientëve që kërkojnë ndjekje në terapi intensive. Pikërisht pajisjet me këto aparatura që i ofrohen pacientëve në terapi intensive janë një ndihmesë e madhe që ofrohet për shtimin e përkujdesit. Megjithatë do thosha diçka që, çfarë ne ofrojmë në terapi intensive është maksimumi jonë nga ana profesionale, por popullata duhet të jetë shumë e ndërgjegjshme që liria e një personi shkon deri aty sa nuk cënohet shëndeti i tjetrit./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë