February 28, 2021

Ku E Gjeti Forcën Për Të Vazhduar/ Hum,Bi Të Birin Vetëm 10- Muajsh, Shikoni Çfarë Bën Kjo Nënë E Jashtëza,Konshme …!!!

Demi Frandsen lindi djalin e saj dy muaj para kohe, dhe edhe pse u mjekua për 10 muaj Leo nuk arriti të jetoj pasi kishte sëmundjen gastr.oschisis, dhe organet e trupit të tij ishin të ekspozuara jashtë.

Demi gjatë këtyre 10 muajve sa e kishte djalin gjallë vazhdimisht ka dhuruar qumësht për fëmijët që kishin nevojë aty, por edhe pas v de.kjes ajo nuk ndaloi.“Ai ia vlejti që dhurova qumësht sa e kisha Leon tim gjallë? Ju mund të më pyesni po tani a ia vlen që po dhuroj prapë!Po, ia ka vlejtur. Edhe pse im bir nuk jetoi shumë gjatë ajo periudhë ishte më e mira e jetës sime, dhe kjo që po bëj tani është një kontribut i vogël nga ana ime”, është shprehur Demi, nëna e Leos….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..