March 4, 2021

Gruaja ZbuIoi TRADHETlNE E Burrit Nëpërmjet Djalit Të Tyre Të VogëI

Një grua në provincën e Izmirit në Turqi pas divorcit nga bashkëshorti ka fituar 30.000 lira turke kompensim.Kjo pasi ajo dëshmoi në gjykatë tra.dhtinë e burrit të saj.Por, mënyra se si zbuloi ajo se burri i saj kishte një tjetër është interesante.Kur vërejti se bashkëshorti po i vinte me vonesë në shtëpi, ajo nisi të dyshonte.Kështu, ajo kishte hyrë në llogarinë e Facebook të të shoqit dhe / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

kishte gjetur materiale që e implikonin atë në një aferë.Por kjo nuk është e tëra.Gruaja, kishte vendosur një përgjues në xhaketën e djalit të tyre, kur burri e mori këtë të fundit për një fundjavë jashtë qytetit.Aty u zbulua gjithçka, gruaja u divorcua dhe mori dëmshpërblimin.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote