March 2, 2021

Fotografia e bukuroshes kosovare, ke’qpërdoret në një emision shqiptar

Në një histori të publikuar në media, është shfaqur fotografia e Erza Jusaj, Miss Peja 2017, vajza e biznesmenit të suksesshëm, pronarit të “Petrol Companys”, Shkëlzen Jusaj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Vajza që bëhej fjalë ishte Zogë Myrtaj dhe jeton në Tel- Aviv (Izrael) ku edhe është martuar dhe ka krijuar familjen e saj pranon se xhaxhai i saj ka tentuar ta trafikonte dhe nuk ia falë familjes që vazhdon të mbajë kontakte me të. Pra, nuk kishte të bëjë fare me Erzën.Erza tha që fotografia të largohet, madje edhe komplet portali, sepse ia kishin keqpërdoruar fotografitë e saj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë