March 8, 2021

24-vjeçarja shqiptare humbi jetën nga sëmundja e ligë e përcollën me flamurin Kuq e Zi/ Familjarët kthejnë lekët që dhanë shqiptarët për kurimin e saj

Ditë më parë ndërroi jetë Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e di agnos tikuar me sëmundjen L eukemi A kute./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Mbas te gjitha shkrimev dhe telefonatav te shumta u detyrova qe ta beje kete postim per te ju treguar qe te gjitha materialet monetare te cilat u grumbulluan per motren time Valentina Ibrahimi e cila ishte e diag nosti fikuar me LE UKEMI AK UTE dhe para pak ditesh nderroi jete duke mos mundur te arrij operacionin. Motra ime e la kete bote duke u dhene nje mundesi personav te tjer te cilet kan po kete semundje. Me rrespekt familja Ibrahimi. Valentina Ibrahimi mendon per juve edhe me shpirtin e saj ne parajs/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë