March 8, 2021

Shoku im kishte 12 kolesterol, dyfishi i normales! Kjo Recete e shpëtoi atë..!

Këtë recetë ma dha një shok që kishte kolesterol dhe mbi 12 njësi, dyfishin e kufirit maksimal të lejuar! Pas marrjes së ilaçit, kolesteroli u kthye në vlerat normale./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Futni limonin në ujë në të cilin keni tretur sodën e bukës. Lëreni të qëndrojë për të paktën 5-6 orë. Pastaj hiqni limonin nga tretësira dhe lajeni mirë nën ujë të rrjedhshëm të ftohtë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë