March 4, 2021

Punëtori shqiptar i mahnit te gjithe nga Gjermania, gjen një piano në vendin e punës dhe intrepreton këngën e ‘Hajredin Pashës’

Shumë të rinj shqiptarë për shkak të papunësisë janë detyruar të emigrojnë drejt shteteve evropiane dhe vende të tjera të botës. Por pavarësisht kësaj nuk janë zbehur vlerat e tyre kulturore apo talentet e tyre./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Në mesin e emigantëve që kanë lënë familjen për një jetesë më të mirë, është edhe Gazmend Geci i cili pas luftës në Kosovë, është detyruar të lë vendlindjen dhe të udhëtojë për punë në Gjermani. Edhe ai si shumica e shqiptarëve bën punë fizike./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë