March 5, 2021

“Nuk janë të miat”/ Ish-presidenti kapet në aeroport me çantën plot me para

Ish presidenti i Hondurasit, Manuel Zelaya deklaroi se u ndalua në mënyrë të padrejtë ditën e premte në aeroportin ndërkombëtar të Toncontin, pasi në bagazhe iu gjetën 18 mijë dollarë, për të cilat thotë se nuk ishin të tijat./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

“Unë nuk e di origjinën e atyre parave. Është e dukshme se dikush i ka vendosur ato në valixhet e mia. Unë kam udhëtuar mbi 400 herë dhe e di se nuk është e lejuar të transportosh një sasi aq të madhe parash. Është shumë e rëndësishme të hetohet se kush i vendosi paratë aty”, tha Zelaya në media./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë