March 8, 2021

Një letër e hapur për ata që nuk lënë asnjëherë bakshish për kamarierin

E bën këtë sepse ti nuk mund ta përballosh një gjë të tillë? Apo për shkak se je i verbër dhe nuk mund ta dish se një kamerier/kameriere që po të shërben është duke e siguruar jetesën në atë mënyrë?/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

A mos është fakti se thjesht je koprac dhe “nuk ta ndjen”? A mos është për shkak se ti mendon se, duke u kujdesur jo vetëm për tavolinën tënde, por edhe për të paktën tre deri në pesë të tjera, kamarieri vonoi shumë për të ta sjellë porosinë?/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë