February 28, 2021

‘Hallakatet’ Leonora, shihni se çfarë fjal i shkroi në koment Endrit Thaçit

Hallakatet’ Leonora, shihni se çfarë fjal i shkroi në koment Endrit Thaçit“Baba im e ka fitu betejën e lirisë. Dhe të lirë jemi. Ai e udhëhoqi edhe betejën për republike. Dhe shtet u bëmë e do të mbesim. Tash do ta udhëheq betejën për drejtësi. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Sepse babai , bashkëluftëta rët e tij dhe krejt lu fta ishte e drejtë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë