March 4, 2021

Habit balerina shqiptare: Meshkujt më të mëdhenj në moshë na trajtojnë më mirë se ata të rinjtë

E ftuar pasditen e sotme në emisionin “Rudina” në Tv Klan, ishte balerina e njohur Adela Lami.ema e sotme se çfarë pëlqejnë burrat tek gratë dhe gratë tek burrat. Sipas një studimi burrat në moshë më të madhe janë më tërheqës për femrat,/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

këtë e ka aprovuar edhe e ftuara, Adela Lami“Mund të takosh njerëz të ndryshëm ëshë një djalë i ri dhe një djalë në moshë më të madhe ose burrë, mund të kenë të njëjtën formë dashurie për ty, por një djalë i ri nuk ka të njëjtën mënyrë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë