March 5, 2021

“Burri i shoqes më bëri atë natë të çmendur, s’kisha provuar më parë atë pozicion, por ajo që ndodhi më pas më shokōi”

E dashur psikologe Deidre, dua të ndaj me ty një histori shumë personale dhe dua një përgjigje të sinqertë. Shoqja ime erdhi dhe më tregoi se dyshonte se burri i saj e tra.dhtonte, por nuk e kishte gjetur akoma se më kë/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Unë u mundova ta qetësoj dhe t’i them se kjo nuk mund të jetë e vërtetë dhe se ai asnjëherë nuk mund ta bënte këtë gjë. Por e vërteta është se unë jam dashnorja e tij… Kemi rreth 4 muaj që takohemi rregullisht në shtëpinë time. Unë jam 35 vjeçe dhe jam beqare, ndërsa ajo është 40 dhe i martuar/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë