March 6, 2021

Albin Kurti: Nëse Do Mundja Sot Do Ti Liroja Nga Haga Heronjtë E UÇK-Së Hashimin Dhe Kadrijën

Albin Kurti: Nëse do mundja sot do ti liroja nga Haga heronjtë e UÇK-së Hashimin dhe Kadrijën Kryetari i Levizjes Vetevendosje, Albin Kurti ka deklaruar se ai ka me i mbrojte me krejt shpirtin Hashim Thacin dhe te tjeret nga Gjy kata / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Speciale.Kurti tha se Iufta e UCK eshte e shenjte dhe askush nuk mund ta njeIIose ate, e ne fakt as Gjy kata Speciale tani/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë