February 28, 2021

1989/ Si erdhi interneti në Tiranë dhe cili ishte portali i parë

Megjithatë, interneti komercial në Shqipëri do ta niste rrugëtimin vetëm në vitin 1995, falë një serveri të instaluar nga shoqëria “Infosoft”, por që përfaqësonte një formë elementare të lidhjes. Mesazhet drejt rrjetit grumbulloheshin të/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Në vitin 1996, UNDP mundësoi një server interneti për organizatat jo-fitimprurëse. Por, shpërndarja masive e shërbimit nisi vetëm pas vitit 1997. Fillimisht disa operatorë privatë e më pas “Albtelecom”, përmes shërbimit dial up, ofronin shërbim interneti nëpër banesa dhe zyra./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë