March 4, 2021

Urime, Lajm i madh sa erdhi nga Gjermania Dada Merkel tha Ja kur do të hiqen vizat për shqiptaret….

Europian, Peter Beyer, tha se liberalizimi i vizave për shqiptaret mund te ndodhe kete muaj, Ai tha se Gjermania e përkrah këtë proces./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

me e mbështesim procesin e liberalizimit të vizave për shqiptaret dhe them se heqja e vizave mund të ndodhë tjetrin muaj.Për këtë çështje ka folur edhe deputeti tjetër gjerman që tha se Kosova ka plotësuar kushtet për liberalizim, por nuk dihet data e saktë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë