March 8, 2021

Nëna shqiptare e 7 fëmijëve flet: I linda të gjithë binjakë, vetëm vajzën e jo nuk janë lodhje janë bekim nga Perëndia!

Nëna shqiptare e 7 fëmijëve flet: I linda të gjithë binjakë, vetëm vajzën e jo nuk janë lodhje janë bekim nga Perëndia!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Të gjithë mendojnë se kam qenë në kërkim të një djali, por jo.Duhet thjesht mirëkuptim. Të tjerët janë luks dhe jo lodhje. Ne jetojmë në Fierzë të Tropojës. Zakonisht kemi shumë impenjime në karrierë si unë dhe bashkëshorti. Ndodh që vajzat binjake flen bashkë dhe thonë mami do fle unë me ty, unë me ty. Po me rëndësi ka që zgjohemi bashkë”, rrëfeu Ajlin / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë