February 28, 2021

MJERIM! I riu nga Malisheva ka të kryer magjistraturën, punon që 10 vite punë krahu

Edison Telaku quhet i riu nga Malisheva, i cili ka përfunduar studimet në Master në degën e Socíologjísë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

I riu nuk ka arritur të gjejë punë në profesionin që ai ka dhe kështu ai është detyruar të punojë punë krahu.Ndryshe Telaku nuk është i vetmi prej të rinjve që nuk ka arrítur të gjejë punë pas përfundimit të studimeve, raste të tilla ka me mijëra në vend. Shumë prej tyre punojnë punë krahu me fakultet ose kanë lëshuar Kosovën./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë