March 8, 2021

Lulja më e mirë për dhomën e gjumit: E pastron ajrin dhe e lehtëson gjumin

Lulja më e mirë për dhomën e gjumit: E pastron ajrin dhe e lehtëson gjumin/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nuk duhet ujitur tepër sepse mund të kalbet. Ujitet vetëm kur të thahet dheu, uji duhet të ketë temperaturë dhome, ndërsa gjatë ujitjes uji nuk bën të arrijë në qendër të dheut./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Uji nga pjata nën enë duhet të derdhet. Gjatë ujitjes duhet përdorur ujin me temperaturë të dhomës.Rriten mirë edhe në dritë të dobët, mirëpo larat në fletë atëherë janë më pak të theksuara.U përshtatet ajri i thatë, por janë të ndjeshme ndaj zhvendosjes/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë