March 9, 2021

Lajm I Ma Dh:Zvi ;C Ra Kërkon Punë Torë Me Pagë 4000 Fr Anga Në Mu Aj, Ja De Tajet

Rreth një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve në Zvicër filluan së bashku një projekt për integrimin e refugjatëve në tregun e punës, transmeton Shqipëriaime.al.Por, pavarësisht marketingut të tyre nuk arritën që të gjenin/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

punëtorë në disa punë të caktuara. Janë rreth 14 ferma që kërkojnë refugjatë për një vend pune të përkohshme, për të cilën ata do të paguhen 3200 franga në muaj…..Lajmet me reja mund ti gjeni / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë