March 4, 2021

Kosovari bën gara me BMW në Zvicër duke pasur fëmijët në veturë

Kosovari bën gara me BMW në Zvicër duke pasur fëmijët në veturë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Babai i dy fëmijëve përshpejtoi BMW-në e tij të fuqishme në zonën lokale duke ia shkelur deri në 120 km/orë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive