March 7, 2021

Ish-agjenti i SHIK-ut, Miftari zbulon këtë detaj për gjyqtarin e Gjykatës Speciale

Miftari shkruan se, kjo mund të jetë pjesë e lojës së DGSE franceze pasi që dihet sipas tij, që Thaçi e Veseli kanë punuar për interesat franceze./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nicolas Guillou është gjyqtari kryesor që po merret me të ak uzuarit e parë të Gjykatës Speciale. Për këtë gjyqtar francez, ish-ep rori i lartë i UÇK-së, Naim Miftari përmes një shkrimi në Facebook, ka dhënë detaje të reja.Ai nis me pyetje se kush është ky gjy qtar dhe pse po merret pikërisht me Hashim Thaçin e Kadri Veselin?/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë