March 6, 2021

Gazeatri Nano Ofendon Popullin E Tij? Ka Thënë: Shqiptarët Janë Më Të Prapambetur Se Grekët Dhe Serbët, Fati I Zi Të Jesh!

Gazeatri Nano Ofendon Popullin E Tij? Ka Thënë: Shqiptarët Janë Më Të Prapambetur Se Grekët Dhe Serbët, Fati I Zi Të Jesh!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Shqiptari është një qenie kulturalisht e prapambetur. Edhe më e prapambetur edhe se fqinjët, se serbët dhe grekët. Kjo shpjegohet me rrethana historike. Është një qenie e prapambetur.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive