February 28, 2021

Disa nga mënyrat natyrale për t’i bërë dhëmbët tuaj të shkëlqejnë

Në shtëpitë tona kemi mjaft produkte që mund të na ndihmojnë të kemi dhëmbë të shëndetshëm dhe të bardhë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Si t’i përdorni: 1 lugë çaji uthull molle përzieni me 1 lugë sode buke, derisa të formojnë një përzierje homogjene. Lyeni dhëmbët me pastën që rezulton dhe shpëlajeni gojën me ujë të bollshëm.Ju lutemi vini re se të gjitha këto mjete juridike duhet të përdoren me kujdes. Përdorni këto metoda 2-3 herë në javë për disa javë dhe bëni pushime. Nëse filloni të ndjeni dhimbje ose ndjeshmëria e dhëmbëve tuaj rritet, menjëherë ndaloni procedurën./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ju lutem përdorini me kujdes këto metoda, 2-3 herë në javë për një periudhë të caktuar për disa javë dhe më pas bëni pak pushim nga përdorimi i tyre.Nëse filloni të ndjeni dhimbjen, ndaloni menjëherë procedurat./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë