March 4, 2021

Cili keni më shumë para, ti apo Nexhati? Remzie Osmani befason me përgjigjen

Motër e vëlla, Remzie e Nexhat Osmani kanë qenë të ftuar në “Shiko kush luan” të shtunën mbrëma./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Në njërën nga pyetjet e bëra lidhur me faktin se cili nga të dy është më i pasur, përgjigjja e Remzies shkaktoi të qeshura në sallë, pasi kjo e fundit pa u menduar dy herë u përgjigj:” Unë”Ajo tregoi se sjell më tepër para në shtëpi, prandaj është më e pasur.Mirëpo makinën më të shtrenjtë e ka Nexhati dhe për këtë ranë dakord të dy./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë