March 2, 2021

Blero Ka Një Ankesë Të Madhe: ‘Për Besë Ju Kisha Than Cka Mendoj Po Nuk Po Guxoj’

Këngëtari Blero tha se ka arritur në një situatë që në vendin e tij nuk guxon të shprehë mendimin e vet. Madje ai shtoi se po i ngjason kjo situatë me atë të kohës së lu ftës,/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

hezitim në shprehjen e mendimit lirisht në vendin e tij, edhe pse nuk e ka p roblem ta thotë se ngurron.
“Sepse jam prind dhe du me kon afër fëmis tim”, shkroi ai.Kom mbrri me ni situate që në vendin tim nuk guxoj me shpreh mendimin tim. Për besë ju kisha than cka mendoj po nuk po guxoj. Sepse jom prind dhe du me kon afër fëmis tim/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë