March 6, 2021

Bëhet më e lehtë marrja e Shtetësisë së dyfishtë në ZVICER? Ja detajet për Mërgimtarët…

Të huajt që dëshironin të natyralizoheshin në Zvicër para vitit 1992, nuk kishin zgjidhje tjetër përveç se të hiqnin dorë nga pasaporta e tyre e vjetër./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Shtetësia e dyfishtë nuk ishte e ligjshme, gjë që mund të shpjegojë pse më pak se 8,000 të huaj në vit u natyralizuan midis 1987 dhe 1992.Sipas një raporti nga transmetuesi publik i SRF, erërat e ndryshimit filluan të fryjnë në fillim të viteve 1990. Muri i Berlinit kishte rënë dhe Evropa ishte në trazira. Komuniteti Evropian, paraardhësi i Bashkimit Evropian, planifikoi të lëvizte më afër politikisht dhe ekonomikisht./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë