March 9, 2021

“U Largova Nga Fshati Për Të Studiuar Në Tiranë Dhe Fillova Të Punoj Pr*Stit Utë Për Të Mbushur Barkun Me Bukë, Tani Po Jetoj Si Mbretereshe

Unë që po e shkruaj këtë histori jam një vajzë nga fshati, por që prej 4 vitesh jetoj në qytet. Erdha në Tiranë për studime dhe nuk e kam në plan të largohem, sepse kryeqyteti është parajsa krahasuar me fshatin tim të vogël dhe të / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

prapambetur. Përveç kësaj, familja ime është shumë e varfër. Ne ishim tre fëmijë, unë e madhja, motra dhe vëllai më i vogël. Prindërit fitonin shumë pak dhe ne kishim lekë vetëm për gjërat kryesore.Shikofotot/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë