February 28, 2021

“Tra.dhtova gruan dhe ika me dashnoren, por s’bëj dot më s*ks pas asaj që më ndodhi”

Ndonjëherë fati të dënon apo jo?! Një burrë i ka shkruar psikologe Deidres pas një problemi serioz që ka kohët e fundit./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ai tregon se edhe pse ishte i martuar dhe kishte dy fëmijë, u dashurua me një tjetër, e mbajti për disa kohë si dashnore, dhe më pas vendosi që të martohej me të. sht,ype marketingun për të vazhduar artikullin/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë