March 4, 2021

Tea dhe Elvisi në takim/ Djali i bën dhuratë të ngjashme me Andin, detaji që nuk i shpëtoi Teas…

E gjitha nisi nga një surprizë e përgatitur nga Elvisi. Djali kishte menduar t’i dhuronte Teas disa produkte kozmetike, dhurata këto të bërë nga Andi më herët. Ky fakt nuk kaloi pa u vënë re nga bukuroshja, e këtë gjë ia transmetoi Elvisit, i/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

cili u justifikua me faktin se në atë dyqan, mund të shkojë kushdo që të bëjë dhurata. Biseda e dyshes u orientua tek tradhtia, temë kjo që u hap edhe javën që lamë pas. Elvisi po përpiqej të tregonte se përse ai mendon se tradhtia është e justifikueshme./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë